Asociatia Your Educated Society

Despre asociația Your Educated Society.

Obiectivul nostru este investiția în oameni. Considerăm că educația este baza pe care se construiește și se definește o societate sănătoasă. Prin intermediul proiectelor pe care le inițiem, oferim claritate asupra problemelor din societatea în care trăim, identificăm provocările și livrăm soluții valide pentru acestea. Totodată, asociația YES investește în oameni prin facilitarea accesului la educație duală și alternativă.

Fie că pictăm o școală, fie că strângem resurse pentru copii defavorizați, considerăm că nu există gesturi mici sau implicări neimportante. Fiecare picătură de educație, cultură și artă pe care o valorificăm împreună cu susținătorii noștri contează!

Cum ne atingem scopurile.

Reunim profesioniști și societatea civilă - precum și alte entități juridice - care doresc să gestioneze cu rezultate de succes dificultățile întâmpinate în educație, cultură și civism. Implementăm programe și inițiative care se dovedesc a fi benefice. Ghidăm persoanele responsabile în educație și alți actori din domeniul educațional-cultural să rezolve probleme juridice, tehnice și organizatorice, pentru a obține un echilibru adecvat între dezvoltarea personală și profesională și grupurile eterogene în beneficiul cărora se desfășoară activitățile.

educatie scoala
educație de calitate

Acționăm ca un organism consultativ profesionist pentru alte grupuri cu preocupări în domeniile cu care asociația YES și membrii acesteia se identifică.

De ce denumirea YES.

Ne-am dorit să spunem "da" tuturor lucrurilor care țin de educație, de cultură, de bun simț și de civism. Astfel, am hotărât ca asociația noastră să se numească Your Educated Society, pentru ca acronimul acesteia să fie YES: YES for Education, YES for Culture, Yes for Communities. .

Ia legătura cu noi.

Click pe linkul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj.

Cine suntem.

Adina Săniuță – vicepreședinte

Adina Saniuta YES

Dana Sima – vicepreședinte

Dana SIma YES

Bogdan Teodor Popovici – președinte

Bogdan Popovici YES

Bine ai revenit!

Autentifică-te mai jos

Creează cont nou

Completează formularele de mai jos pentru înregistrare

Obține parola

Please enter your username or email address to reset your password.